Ovládejte vrata a bránu přes mobil pomocí chytré domácnosti

Chytrá domácnost - pojem, který se lidem dostává pod kůži. Při stavbě příbytku se klade důraz na to, aby se prakticky všechno mohlo ovládat prostřednictvím mobilního telefonu, jelikož se jedná o pohodlnou a komfortní cestu ke spokojenému životu. Jelikož se právě smartphony staly naším každodenním parťákem, bez kterého nevyjdeme z domu ani neuléháme do postele, ovládání domácnosti skrze tento přístroj se jeví jako skvělé zjednodušení života. Zejména, když může být napojen prakticky na jakoukoli část našeho domu.

Z mobilního telefonu lze ovládat řadu chytrých řešení, jež domácnost tvoří. Může to být stínění - ať už mluvíme o venkovních žaluziích, předokenních roletách nebo o interiérovém stínění jako takovém. Pod palcem lze mít také topení a klimatizaci, což může nejen v chladných zimních dnech přinést nebývalou úsporu.

Ovládejte vrata a brány

Co se prostřednictvím mobilního telefonu ovládá nejčastěji, jsou vrata a brány. Jen si to představte - přijíždíte z práce domů a jelikož vás objímá únava nechcete ani vstávat z pohodlné sedačky v autě, abyste otevřeli příjezdovou bránu nebo garážová vrata. Nejraději byste zmáčkli tlačítko, aby se tyto součásti domu samy otevřely.

A i když to ještě před několika lety mohlo působit jako sci-fi, dnes je to realita. Stačí mít po ruce mobilní telefon, který plně nahrazuje dálkové ovladače. Jedním kliknutím se brány a vrata otevřou, čímž vám umožní bezpečný a bezproblémový vjezd domů.

Mějte pod kontrolou i zabezpečení domu

Chytrá domácnost ovládaná z mobilního telefonu je populární především proto, že díky ní lze mít veškeré zabezpečení domu pod drobnohledem. Rázem si můžete odpustit neustálé vracení se, abyste zkontrolovali, jestli jste dveře zamkli alespoň na dva zámky. Stejně tak se nemusíte vracet ani v okamžiku, abyste si potvrdili, že jste aktivovali alarm před cestou na dovolenou. Vše si zkontrolujte z mobilního telefonu.

A co vy, využíváte komfortu, který vám chytrá domácnost nabízí?

Zpět do obchodu